SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir Büyükşehir’den Torbalı’nın köylerine bedava internet hizmeti!

Bu haber 12 Eylül 2021 - 0:02 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi,  Torbalı’da birçok kırsal mahalleye bedava internet hizmeti sundu. Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu bu uygulama vatandaşı memnun etti

İZMİR Büyükşehir Belediyesi başlatmış olduğu proje kapsamında merkeze uzak bazı köylere, bedava internet hizmeti sundu. Bu kapsamda Torbalı’da birçok kırsal mahalleye bedava internet hizmeti sunulurken, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu bu uygulama vatandaşı memnun etti. Köylerin merkezi noktalarına kurulan sisteme vatandaşlar bilgilerini girerek erişebiliyor. Bu  uygulamadan çok memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e de teşekkür etti.

İNTERNET hizmetinden yararlanan mahallelerden bir tanesi olan Karakızlar Mahalle muhtarı Niyazi Soytürk, yaptığı açıklamada “Yaklaşık 3,4 aydır köy halkımız burada bedava internet kullanma fırsatı buluyor. Taleplerimiz doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi bizi kırmayarak buraya kurdu. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Özellikle öğrencilerimiz uzaktan eğitim döneminde internete bağlanarak derslerinden geri kalmadı” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.