SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Günün üzücü haberi Oğlananası’nda

Bu haber 11 Haziran 2021 - 14:03 'de eklendi.

GÖRGÜ tanıklarının ifadesine göre yağmurun bir anda başlaması ile ağaç altında toplanan yaklaşık 55 adet küçükbaş hayvan yıldırım düşmesi sonucu telef oldu. Menderes Oğlananası’nda saat 17.00 sıralarında mera arazisi olan bölgeye yıldırım düşmesi sonucu küçükbaş hayvan üreticisi Bekir İnce’ye ait yaklaşık 55 adet hayvan telef oldu.

ÇAĞLAR ARAN OLAY YERİNE GİTTİ

İZMİR ili Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkan Adayı Torbalılı Çağlar Aran ise yıldırım düşen bölgeye giderek üretici Bekir İnce’ile buluştu. Konu ile ilgili açıklama yapan Aran, “Doğal afet çok üzüldük yıldırım düşmesi sonucu üreticimizin hayvanları telef oldu. Duyar duymaz geldik, büyük geçmiş olsun. Her zaman çobanlarımızın yanındayım, elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” diye konuştu

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.