SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Göztepe’nin kötü gidişatı devam ediyor

Bu haber 03 Ekim 2021 - 3:40 'de eklendi.

Göztepe, Süper Lig’in 8. haftasında konuk ettiği Giresunspor’a mağlup olarak kötü gidişatına devam etti.

SÜPER Lig’in 8. hafta maçında Göztepe, dün saat 16.00’da GZT Giresunspor’u ağırladı. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi hakem Burak Şeker yönetti. Şeker’in yardımcılıklarını ise Murat Ergin Gözütok ve Ömer Tevfik Özkoç yaptı.

8 HAFTADA 5 PUAN

SÜPER Lig’e Antalyaspor deplasmanında aldığı 1 puanla başlayan Göztepe, daha sonra sahasında Yeni Malatyaspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Ligin 3. haftasında deplasmanda Sivasspor’la 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılılar, 4. haftada ise konuk ettiği Başakşehir karşısında 2-1’lik galibiyet almıştı. Ardından İzmir derbisinde Altay’a 2-1 yenilen Göz-Göz, sırasıyla Hatayspor’la sahasında oynadığı ve deplasmanda Galatasaray’a konuk olduğu mücadeleden puansız dönmüştü. Ligde son olarak dün oynadığı karşılaşmadan da 1-0 yenik ayrılan İzmir temsilcisi 8 hafta sonunda 5 puan toplayarak maç fazlasıyla 18. sırada yer alıyor.

GÖZTEPE ÇIKIŞ ARIYOR

ALDIĞI kötü sonuçlara son vermek isteyen Göztepe, Süper Lig’e bu sezon yükselen ancak henüz galibiyeti bulunmayan Giresunspor karşısında da galibiyetle buluşamadı. Göztepe’nin hedefi milli arayı iyi değerlendirerek alt sıralardan kurtulmak.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.