SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Göztepe Evinde Kral!

Bu haber 22 Ekim 2018 - 16:30 'de eklendi.

Spor Toto Süper Lig in 9. haftasında evinde Beşiktaş ı ikinci yarıda oynadığı üstün oyunla yıkan Göztepe, İzmir de 4 te 4 yaptı…

İzmir temsilcisi Göztepe, Süper Lig’in 9.haftasında Beşiktaş’ı Jerome ve Reis’in golleriyle 2-0 mağlup ederek puanını 15’e çıkardı ve 6. sıraya yükseldi. Bu galibiyet sarı-kırmızılı ekibin bu sezon evinde aldığı dördüncü galibiyet oldu.

Ligin 3.haftasında Fenerbahçe’yi Halil Akbunar’ın golüyle 1-0 yenen Göztepe, 5.haftada karşılaştığı Kayserispor’u da Yasin ve Alparslan’ın golleriyle 2-0’lık skorla devirmişti. Deplasmanda aldığı Trabzonspor galibiyetinin ardından iç sahada Konyaspor ile karşılaşan İzmir ekibi, çekişmeli geçen mücadeleyi Jerome, Yasin ve Castro’nun golleriyle 3-2 kazanmıştı.

Son olarak ligin 9.haftasında dün akşam Beşiktaş’ı ağırlayan Göztepe, Cameron Jerome ve Reis’in golleriyle rakibini eli boş gönderip bu sezon evinde çıktığı dördüncü maçından da galibiyetle ayrılmış oldu.

Sarı-Kırmızılı takım bir sonraki iç saha maçını 5 Kasım’da Çaykur Rizespor ile oynayacak.

(Caner Bakır/ Sampiy10)

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.