SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Geleceğin fitness sporcuları, şampiyona heyecanını Selçuk’ta yaşadı

Bu haber 09 Ekim 2021 - 19:32 'de eklendi.

2021 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası heyecanı Efes Selçuk’ta yaşanıyor.

8- 10 EKİM tarihleri arasında Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın ödül törenine Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, federasyon yetkilileri, hakemler, antrenörler, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Enver Yılmaz, Selçuk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Kılınç, Fitness Teknik Kurul Başkanı Bahadır Uygur ve Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel katıldı.

ÇOCUK sporcularının ailelerinin heyecanı ile dolan salonda düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.  Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu 2021 Türkiye Çocuk Fitness Şampiyonası ödül töreninde konuşan federasyon başkanı Niyazi Kurt yaptığı konuşmada sporcuların yetişmesinde büyük rolü olan antrenörler, kulüp başkanlarına ve ailelerine teşekkür ederek; “Dünyanın en iyi Çocuk Fitness sporcularının, gelecekte de büyükler kategorisinde yarışacak sporcuların bizim sporcularımız arasından çıkacağına yürekten inanıyorum. Efes Selçuk Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel’e de misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN Sengel de çocukların ve ailelerin heyecanını yürekten paylaştığını belirterek; “ Büyük emekler veren çocuklarımız kocaman bir alkışı hak ediyorlar. Umuyorum ki önümüzdeki sene yine Efes Selçuk’ta bir cimnastik festivali yapıldığını önce tüm ülkemize, sonra da tüm dünyaya gösterelim. Çocuklarımızın önleri aydınlık olsun, her zaman Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan yollarına devam etsinler” dedi. Yapılan konuşmaların ardından farklı yaş kategorilerinde seçilen sporcuların Başkan Sengel ve federasyon yetkilileri tarafından verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.