SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eşinden Boşanan Konsomatris Anne 5 Yaşındaki Oğlunun Velayetini Kazandı

Bu haber 10 Ekim 2018 - 9:59 'de eklendi.

İzmir de bir barda şarkıcılık ve konsomatrislik yapan anne 6 yıllık evliliğini bitirmeye karar verdi. Mahkeme çiftin 5 yaşındaki oğlunun velayetini

İzmir’de bir barda şarkıcılık ve konsomatrislik yapan 39 yaşındaki R.E isimli kadın 6 yıllık evliliğini bitirmeye karar verdi. Mahkeme çiftin 5 yaşındaki çocuğunun velayetini “Anne ne iş yaparsa yapsın, bir çocuğun en az 12 yaşına kadar anne şefkati ve sevgisine ihtiyacı vardır.” diyerek anneye verdi.

BARDA ŞARKICILIK YAPAN KADIN BOŞANMAYA KARAR VERDİ

İzmir’de bir barda şarkıcılık ve konsomatrislik yapan 39 yaşındaki R.E ile aynı yaştaki eşi H. E. 6 yıllık evliliklerini bitirmeye karar verdi. Mahkemeden küçük çocuklarının velayeti için ise dikkat çeken bir karar çıktı.

OĞLUNUN VELAYETİNİ İSTEDİ

5 yaşındaki oğlu O.E.’yi de alarak İzmir’deki annesinin yanına dönen R. E., Ocak 2016’da mahkemeye başvurarak boşanma davası açtı. Sabah’ta yer alan habere göre; eşinin kendisine şiddet de uyguladığını iddia eden genç kadın, oğlunun velayetini istedi. İddiaları reddeden H.E., eşinin alkollü mekanlarda çalıştığını bu nedenle oğulları O. E.’nin velayetinin kendisine verilmesini talep etti.

MAHKEME: ÇOCUĞUN ANNE ŞEFKATİNE İHTİYACI VAR

İzmir 16. Aile Mahkemesi’nin kadın hakimi Hülya Gözel ise “Anne ne iş yaparsa yapsın, bir çocuğun en az 12 yaşına kadar anne şefkati ve sevgisine ihtiyacı vardır. O. E. anne ilgi ve şefkatine yoğun olarak ihtiyaç duyacak yaşta olduğu için, alıştığı düzen ve ortam içinde bırakılmasının fiziksel ve ruhsal gelişimi açısından yerinde olacaktır” diyerek, çocuğun velayetini anneye verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.