SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Erkut, “İzmir’imizin 30 ilçesini mercek altına aldık”

Bu haber 23 Ağustos 2021 - 0:17 'de eklendi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir’deki ilçe başkanlarına, Tarihi Asansör Restaurant’ta bir yemek verdi. Yemeğe Torbalı’dan İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut ve Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu’nun yanı sıra İzmir milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile birlikte tüm ilçe başkanları katıldı.

İLÇE başkanlarının ilçelerindeki teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiği, İzmir Milletvekillerinden talep, dilek ve beklentilerini dile getirdiği yemekli toplantıların devamının geleceği bildirildi. Ayrıca, İzmir milletvekilleri tarafından ilçe başkanlıklarının yerinde ziyaret edilerek; hem teşkilatların hem de ilçedeki vatandaşların sorunlarının yerinde belirlenmesine çalışılacağı, bu bağlamda; önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak ilçe ziyaretlerinde tespit edilen bu sorunların çözümüne yönelik parti faaliyetlerinin İzmirliler ile paylaşılacağı belirtildi.

İZMİR Milletvekillerinin; ilçe başkanlarından aldıkları bilgiler ışığında, önümüzdeki günlerde İl Yönetim Kuruluyla ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek ve onların da fikir ve önerilerini almak suretiyle; özellikle İzmir’deki Yerel Yönetimler’in performansları ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritasına ilişkin programlara son şeklini verecekleri de gelen bilgiler arasında.

YAKLAŞIK 4 buçuk saat süren yemekli toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Fatih Erkut, “İzmir’imizin 30 ilçesini mercek altına aldık. İlçe teşkilatlarımızın çalışmalarını ve faaliyetlerini inceledik. Önümüzdeki süreçle ilgili bir yol haritası belirledik. Toplantımız çok verimli geçti. Milletimiz bizi çağırıyor. Bizler de bu çağrıya kulak verip iktidar olma yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.