SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dikili ve Beydağ’a doğalgaz verilmeye başlandı

Bu haber 30 Haziran 2021 - 23:25 'de eklendi.

İzmir Doğalgaz, 2021 yılı yatırım programı kapsamında doğalgaz altyapı çalışmalarını başlattığı Dikili ve Beydağ’a haziran sonu itibariyle doğalgaz arzını sağlamaya başladı.  Yapılan açıklamada altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklara gerekli test çalışmalarının ardından gaz verildiği belirtildi.

Yatırım programı kapsamında doğalgaz altyapı genişletme çalışmalarını sürdüren İzmir Doğalgaz, Dikili ve Beydağ sakinlerini doğalgazla buluşturdu. Gaz verilen sokakların takibinin  www.izmirgaz.com.tr adresinden yapılabileceğinin belirtildiği açıklamada, bölge sakinlerinin İzmir Doğalgaz ile müşteri sözleşmesini yaparak doğalgazı kullanabilecekleri ifade edildi.

TÜM ABONELİK VE SÖZLEŞME İŞLEMLERİ

Doğalgaza; ısınma, sıcak su ve mutfak olarak birlikte ya da bu seçeneklerden biri üzerinden abone olunabiliyor. Tüm abonelik ve sözleşme işlemleri İzmir genelinde bulunan 15 adet abone merkezi ve 5 adet hizmet noktasından gerçekleştirilebiliyor.

SADECE ABONE NUMARASI İLE İŞLEM YAPABİLECEK

Abonelik sözleşmesi aşamasında istenen belgeler ise şu şekilde: Kiracı ise kira kontratı veya ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, abone hesap numarası. Eğer sözleşme yapacak kişi tapu sahibi ise sadece abone numarası ile işlemlerini yapabiliyor. Sözleşme bedelleri www.izmirgaz.com.tr kurumsal web sitesinden öğrenilebiliyor. Ayrıntılı bilgiye 7 gün 24 saat hizmet veren 0850 222 33 35 no.lu çağrı merkezi aracılığıyla ulaşılabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.