SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Sertel’e partide yeni görev

Bu haber 31 Mayıs 2016 - 13:00 'de eklendi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Genel Merkezi’nden yapılan yeni görevlendirmeyle, işçi ve memur sendikaları ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik çalışmaları yürütecek.

CHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesi sonucu İzmir Milletvekili Atila Sertel, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm işçi ve memur sendikaları ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik çalışmaları yürütecek. Görevlendirilen milletvekilleri Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte Türkiye’deki işçi, memur sendikaları ile birlikte sivil toplum kuruluşlarıyla çeşitli görüşmeler yapacak, illerde toplantılar düzenleyecek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun toplantılarını organize edecek, STK ve sendikaların sorun, talep ve çözüm önerilerini Genel Merkez’e rapor edecek.

Sertel’in bu göreve getirilmesinde 20 bini aşkın üyesi bulunan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevlerini altı yıl boyunca yürütmesinin etkili olduğu belirtiliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.