SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çeşme otellerinde yer kalmadı! Çeşme sahilleri dolup taştı.

Bu haber 19 Ağustos 2018 - 17:18 'de eklendi.

Kurban bayramı tatilinde Çeşme sahilleri dolup taştı.. Çeşme otellerinde hiç yer kalmadı.. İzmir’in turizm cenneti ilçesi Çeşme, uzun Kurban Bayramı tatilinde, tatilcilerin akınına uğradı. Çeşme’de sayısı 500’e ulaşan küçük oteller de tamamen doldu.

Kurban bayramı tatilinde Çeşme otellerinde hiç yer kalmadı.. Kendisi de Alaçatı’da otel işleten Türkiye Küçük Oteller Derneği’nin eski genel başkanı ve Alaçatı Turizm Derneği’nin kurucu üyesi Mehmet Çelik, uzun zamandır sıkıntı yaşayan küçük otel işletmecilerinin, 9 günlük Kurban Bayramı tatilindeki yüksek doluluk oranıyla yüzlerinin güldüğünü söyledi. Çelik, ilçede sayısı 500’e ulaşan küçük otellerin tamamının dolduğunu belirtti. Dövizdeki yükselme nedeniyle yurt dışına tatile gideceklerin yurt içine yöneldiğine dikkat çeken Mehmet Çelik, şöyle dedi:

“Dövizdeki yükselme nedeniyle yurt dışına çıkamayan yerli turist iç turizmi hareketlendirdi. Küçük oteller de doldu. Özellikle 3 aylık yüksek sezonla bir yıl geçinmeye çalışan bizim gibi kıyı bölgesi turizmcileri, siyasi nedenlerle yabancı turisti kaybetmiştik. İç piyasadaki ekonomik sıkıntı nedeniyle de zaten kısa olan sezonumuz iyice kısalmıştı. Ülkemizin her köşesi dünyada eşi benzeri bulunmayan güzelliklere sahip. Alaçatı’dan Kapadokya’ya, Kazdağları’ndan Gaziantep’e, Karadeniz’e onlarca bölgemiz coğrafi, kültürel özelliklerinin yanı sıra yurt dışındaki birçok otelden hem fiziksel hem de hizmet anlamında üstün ve kaliteli küçük otellere sahip. Biz bu vesile ile yerli misafirlerimizi otellerimizde ağırlamaktan çok mutluyuz.”

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.