SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bugün İzmir’e bir şehit acısı daha düştü

Bu haber 02 Mart 2018 - 13:34 'de eklendi.

İzmir şehidi Bingöl’ün Yayladere ilçesinde vatani görevini yapan er Ömer Sarı, elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Sarı’nın Buca’da yaşayan ailesine acı haber verildi.

İzmir, Afrin şehidi Jandarma Astsubay Uğur Palancı son yolculuğuna uğurlarken İzmir Buca’ya bir şehit haberi daha ulaşatı. Bingöl’ün Yayladere ilçesinde vatani görevini yapan er Ömer Sarı, elim bir kaza sonucu hayatını kaybederek şehit oldu. Ömer Sarı’nın Buca’da ikamet eden ailesine şehadet haberi ulaştırıldı. Sarı’nın ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

İzmir, Afrin şehidi Jandarma Astsubay Uğur Palancı’yı son yolculuğuna uğurladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’ kapsamında Afrin kırsalındaki Hac Bilal köyü Kel Tepe bölgesinde, güvenlik güçleri ile PYD/YPG’li teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Uğur Palancı son yolculuğuna uğurlandı.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.