SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayraklı’da korkunç cinayet! Annesini kabloyla boğarak öldürdü

Bu haber 23 Mayıs 2019 - 15:07 'de eklendi.

İzmir’de kan donduran bir cinayet gelişmesi yaşandı. Bayraklı’da psikolojisi bozuk olduğu öğrenilen kişi, annesini kabloyla boğarak öldürdü, ardından ise intihar girişiminde bulundu.

KAPI AÇILMAYINCA POLİSE HABER VERDİLER

Edinilen bilgiye göre, Gümüşpala Mahallesi’nde oğlu Ali Rıza T. (47) ile yaşayan 79 yaşındaki Sevdiye T’den haber alamayan yakınları eve gitti. Kapının açılmaması üzerine yakınları durumu polise bildirdi.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, anne ile oğlunu yerde hareketsiz buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Sevdiye T’nin hayatını kaybettiği belirlendi.Bileklerinde ve boynunda kesi izi olan Ali Rıza T. ise ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine kaldırıldı. Sevdiye T’nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ÖNCE ÖLDÜRDÜ, SONRA İNTİHAR ETMEYE ÇALIŞTI

Hastanede tedavi altına alınan Ali Rıza T’nin polise verdiği ilk ifadesinde, 5 ay önce işten çıktığı için psikolojisinin bozulduğunu, annesini kablo ile boğduğunu, ardından da çok sayıda ilaç içtikten sonra bileklerini ve boynunu keserek intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.