SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayındır Belediyesi daha iyi hizmet için araç filosunu genişletiyor

Bu haber 24 Kasım 2021 - 22:15 'de eklendi.

Üst yapıdan, sosyal-kültürel hizmetlere belediyeciliğin tüm alanlarında geniş bir yelpazede çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Bayındır Belediyesi, hizmet ağını artırmak için araç filosunu genişletmeye de büyük önem veriyor.

BAYINDIR Belediyesi son olarak da genel hizmetlerde kullanılmak üzere bir adet kamyonu filosuna ekledi. Aracın anahtarını Gaziantep Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’den alan Bayındır Belediye Başkanı şunları söyledi:  “Kıymetli hemşehrilerimize daha iyi hizmet için araç filomuza bir araç (kamyon) daha kattık.

ARACIMIZIN anahtarını Gazi Şehrimiz Gaziantep Belediye Başkanımız ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Fatma Şahin’den aldık. Güzel ilçem adına hem şahsına hem de Türkiye Belediyeler Birliği’ne çok teşekkür ederim.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.