SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayındır Belediye Başkanı Demirezen başaralı öğrencileri ağırladı

Bu haber 05 Eylül 2021 - 4:41 'de eklendi.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ilçe okullarında okuyan ve  LGS sınavında başarı göstererek istedikleri liselere giren öğrencileri makamında kabul etti.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Serdar Ökay ve velileri birlikte ziyarete gelen öğrencilerle sohbet eden ve gelecekte hangi mesleği seçmek istediklerini soran Demirezen birer de başarı plaketi takdim etti.

DEMİREZEN öğrencilere yaptığı konuşmada “İlçe olarak eğitime daha fazla önem vermemiz gerektiğinin farkındayız. Toplumumuzun, milletimizin ve ülkemizin istikbali yetiştireceğimiz, eğitim vereceğimiz çocuklarımızın üzerindedir.

BİZ ilçemizdeki öğrencilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz, sağ olsunlar onlar da başarıları ile bize gururlandırıyorlar. İlçemizin okullarının başarıları iki yıldan beri giderek artıyor. Önümüzdeki yıllarda da bu başarının artarak devam etmesini bekliyoruz. Başarılı olan öğrencilerimizi kutluyor ve tebrik ediyoum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.