SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aydın-İzmir otobanında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Bu haber 06 Temmuz 2021 - 1:47 'de eklendi.

KAZA, Aydın-İzmir otobanı Selatin Tüneli yakınlarında sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, V.E. (88) idaresindeki 35 TIY 54 plakalı Renault otomobil aynı istikamette ilerleyen M.K. (58) yönetimindeki 32 FG 389 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi yol kenarına savrulan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İHBAR üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, otomobil çekici marifeti ile otoparka çekildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Cem Dinmez6 Temmuz 2021 / 10:14Cevapla

88 Yaşındaki bir adamın refleksleri ile genç bir insanın aynı mı? Bu dede neyine güvenmiş de 88 yaşında direksiyona geçmiş Tuvalette tek başına çişini yapmaya dermanı yok birde yola çıkmış. 65’inden sonra kimse direksiyona geçmesin kardeşim. Böyle titrekler yüzünden trafik kazası da olur belası da olur. Kendi vadesini gitsin evinde doldursun. Başkasının vadesini doldurmaya hakkı yok. Bu bence resmen kasıtlı cinayettir. “Ben nasıl olsa ölücem başkası da ölürse ölsün” zihniyetindeler. Tam sopalıklar yaa….