SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Balçova’da kanlı kavga! Kız arkadaşı tarafından bıçaklandı

Bu haber 19 Nisan 2019 - 14:38 'de eklendi.

İzmir’de akşam saatlerinde bıçaklama olayı yaşandı! Balçova’da ormanlık bir alanda yaşanan olayda 28 yaşındaki kişi kız arkadaşı tarafından bıçaklandı. Alınan bilgiye göre, M.Ç (28) ile kız arkadaşı olduğu öğrenilen Ü.A. (20) konuşmak için otomobille ormanlık alana geldi.

Önce tartışma çıktı

İkilinin arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Sonra kan aktı

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ü.A, M.Ç’yi bıçakla göğsünden yaraladı.Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı kişi hastaneye nakledildi

M.Ç, 112 Acil Servis ekiplerince Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, Ü.A. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.