SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

3. Uluslararası İzmir Film Festivali’nde yarışacak filmler belli oldu

Bu haber 17 Ağustos 2020 - 3:50 'de eklendi.

3. Uluslararası İzmir Film Festivali adaylıkları belli oldu. En İyi Film kategorisinde 7. Koğuştaki Mucize 14 dalda, TV Dizisi kategorisinde Afili Aşk 8 dalda ve Dijital Yapımda ise Atiye 6 daldaki adaylığıyla başı çeken yapımlar arasındaki yerini aldı.

ASİTEM (Sinema Televizyoncular Meslek Birliği) tarafından düzenlenecek 3. Uluslararası İzmir Film Festivali adaylıkları belli oldu. En İyi Sinema Filmi dalında 7. Koğuştaki Mucize 14 dalda, Bir Aşk İki Hayat 13 dalda ve Cinayet Süsüde 12 daldaki adaylığıyla öne çıkan yapımlardan oldu.

Festivale yeni eklenen En İyi Televizyon Dizisi ve En İyi Dijital Yapım kategorilerindeki adaylıklar ise şu şekilde: Afili Aşk 8 dalda, Arka Sokaklar 7 dalda ve Babil 6 dalda En İyi Televizyon Dizisi kategorisinde aday olurken Atiye 6 dalda, Behzat Ç. 5 dalda ve Aynen Aynen dizisi de 4 daldaki adaylığıyla En İyi Dijital Yapım kategorisindeki yerini aldı.  Türkiye’nin tek ana akım vizyon filmleri festivali olan Uluslararası İzmir Film Festivali, bir önceki yıl vizyona giren her filmi doğal aday kabul etmesi ve kazananları noter onaylı halk oylamasıyla belirlemesi sayesinde diğer festivallerden ayrılarak öne çıkıyor.  Festivalde hangi yapımın ve adayın, kaç oyla Altın Artemis’e sahip olacağı merak edilenler arasında.

izgazete.net

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.