SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

18 Yaşındaki Genç, Babasıyla İlişki Yaşayan Kadını Bıçaklayarak Öldürdü

Bu haber 29 Ekim 2018 - 10:04 'de eklendi.

İzmir in Gaziemir ilçesinde, 18 yaşındaki genç, babasıyla ilişkisi olduğunu öğrendiği 3 çocuk annesi kadını, tek bıçak darbesiyle öldürdü.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde geçen pazar günü sabah saatlerinde, Dokuz Eylül Mahallesi’nde bir kadın cinayeti yaşandı. 3 çocuk annesi Havva Çay’dan haber alamayan babası, üst katında oturan kızının kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine kendisinde bulunan yedek anahtarla içeri giren baba, kızı Çay’ı yerde kanlar içinde hareketsiz yatarken buldu. İhbarla eve gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Çay’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

TEK BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRÜLDÜ

DHA’da yer alan habere göre Havva Çay’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Havva Çay’ın, bir süre önce eşini kaybettiği ve çocuklarıyla birlikte babası ile aynı binada altlı üstlü oturdukları öğrenildi. Polis, vücudunda tek bıçak darbesi olan Çay’ın nasıl öldüğünün belirlenmesi için çalışma başlattı. Soruşturma kapsamında Havva Çay’ın, geçen cumartesi akşamı babası, annesi, çocukları ve ölen eşinin akrabasıyla birlikte yemek yediği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine polis, akrabayı gözaltına aldı. Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Büro ekipleri, 3 kişiyi daha gözaltına aldı.

GENÇ KADININ KOCASI 2 YIL ÖNCE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Sorguları tamamlanan şüphelilerden H.G., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, babası K.G. ve diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. H.G.’nin, emniyetteki ifadesinde babasının, Havva Çay’la aşk yaşadığını, K.G.’nin bu yüzden sürekli annesiyle tartıştığını ve cinayeti bu nedenle işlediğini ileri sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan vücudundaki tek bıçak darbesiyle evinde ölü bulunan Havva Çay’ın eşi Abdülhadi Günay’ın (43) da 2016 yılının Haziran ayında sokak ortasında tabancayla vurularak, öldürüldüğü ortaya çıkmıştı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.