SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

16-17-18 Haziran’da Siyasi Liderler İzmir’e çıkarma yapacak

Bu haber 14 Haziran 2016 - 13:28 'de eklendi.

İzmir, üç gün boyunca Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ağırlayacak. 16 Haziran Perşembe günü ilk olarak Kılıçdaroğlu kente ayak basacak. 17 Haziran Cuma günü Bahçeli, 18 Haziran Cumartesi günü ise Başbakan Yıldırım, iftar organizasyonları için İzmir’e gelecek.

Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli bu hafta İzmir’e geliyor.

KILIÇDAROĞLU PERŞEMBE GÜNÜ İZMİR’DE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda şehit ve gazi aileleri için düzenlenecek iftar organizasyonuna katılacak. CHP Lideri, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik için akşam saatlerinde kente gelecek.

BAHÇELİ TEŞKİLATLA BULUŞACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Haziran Cuma günü İzmir’e gelerek Tarihi Havagazı Tesisleri’nde düzenlenecek iftar yemeğine katılacak. Gerçekleştirilecek programa Manisa, Aydın ve Uşak gibi çevre il teşkilatlardan katılım olacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM HAFTA SONU GELİYOR

İzmir’e en son geçen 30 Mayıs’ta Efes-2016 Tatbikatı’nı izlemek için gelen Başbakan Binali Yıldırım, 18 Haziran Cumartesi günü yine gelecek. Başbakan Yıldırım, İstanbul’daki programının ardından iftara yakın bir saatte kentte olacak. İzmir Valiliği tarafından Kaya Termal Otel’de düzenlenecek iftar yemeğinde şehit aileleriyle bir araya gelecek. Başbakan Binali Yıldırım’ın kesin olmayan programına göre Pazar günü de İzmir’de bir vatandaşın evine giderek orucunu açacağı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.