SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

15 arabulucunun bir arada olduğu ‘Alsancak Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi’ açıldı

Bu haber 28 Ekim 2021 - 3:43 'de eklendi.

Arasında Torbalılı arabulucuların da bulunduğu ve alanında uzman arabulucu meslektaşlar, Bayraklı’da bir araya geldi.

RIDVAN Çavuş, Arzu Bakır Öztunç, Mücahit Ekinci, Aslı Deniz Ceyhan Tokat, Tuba Tekin, Asuman Tamtürk Tokatlıoğlu, Tülay Turgut Güney, Gökhan Danacı, Duygu Özman Işıkoğlu, Burak Yazıcı, Bülend Galitekin, İlhan Turan, Senem Atalar, Aşkın Volkan Eriş ve Onur Demirhisar ile birlikte yapılan çalışmalar sonucunda, tecrübeli ve mesleki bilgi birikimine sahip hukukçulardan oluşan kadronun girişimleri ile, Alsancak Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi, İzmir’in Bayraklı ilçesinde faaliyetine başladı.

ALSANCAK Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi’nin önceki gün gerçekleşen açılışı yoğun katılımla gerçekleşti. Consensus Arabuluculuk Merkezi yöneticileri, İzaramer yöneticileri, Akdeniz uyuşmazlık çözüm merkezi yöneticileri, Başkent Uyuşmazlık Çözüm Merkezi yöneticileri, Eski Baro Başkanı Avukat Aydın Özcan, Avukat Mustafa Çetin, İzmir Barosu Alsancak Spor Kulübü meslektaşları ve İzmir Barosu mensubu avukatlar açılışa yoğun katılım gösterdi.

ALSANCAK Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen Rıdvan Çavuş yaptığı açıklamada; “Merkezin, alanında uzman ve donanımlı kadrosu ile taraflar arasındaki ihtilafların çözümünü sağlarken; sürdürülebilir kalıcı çözümlerin ve toplumsal barışın sağlanmasına hizmet etmek amacıyla faaliyetlerini yürüttüğünü, tarafların birlikte uzlaşı kültürü altında, kazan kazan ilkesi ile hareket ederek, daha ekonomik ve kısa sürede çözüm üretilmesini amaçlıyoruz. Toplumda arabuluculuğun tanıtımı ve yaygınlaştırılması için çalışmalar yapmak, yazılı ve görsel materyal hazırlamak, eğitimler düzenlemek, projeler üretmek ve ayrıca mevcut projelere de katkı sağlamak ve alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemi olarak arabuluculuğun yaygınlaştırılarak, ihtilafların kısa sürede çözüme kavuşturulmasını sağlamanın da merkezlerinin başlıca hedeflerimiz arasındadır” dedi.

YÖNETİM Kurulu Başkanı Rıdvan Çavuş, tarafların arabuluculukta anlaşamaması halinde ise devamında Tahkim Yargılaması ile sorunu hızlı ve donanımlı bir kadro ile çözüme kavuşturma amacı taşıdıklarını sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.