SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muharrem İnce’den anket açıklaması: Boyumuzun ölçüsünü alacağız

Bu haber 03 Şubat 2022 - 23:24 'de eklendi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yeni yıl öncesi parti yöneticileri ve gazetecilerle bir araya geldi. Burada konuşan İnce, toplumu barıştıracaklarını ve ekonomiyi büyüteceklerini söyleyerek “3 H’yi kuracağız; hukukun üstünlüğü, hakkaniyet ve huzuru getireceğiz. Birbiriyle kavga eden, salıdan salıya laf eden bir siyaset yok. Bütçe uzmanıyım, 16 sene parlamentoda görev yaptım. Bütçe konuşmaları sayesinde Türkiye beni tanıdı. Bütün tutanakları okudum. Siyaset dip yapmış. Nezaket, zeka, mizah yok” dedi.

‘HER GÜN, YENİ BİR YERDE OLACAĞIZ’

İnce, partilerini otel lobileri ve plaza katlarında kurmadıklarını aktararak “Yabancı büyükelçiliklerin koridorlarında da kurulmadık. Burada hazine, belediye, müteahhit parası yok, herkesin parası var. ‘Parayı nereden buldun’ diyorlar. Burada olan adamlardan buldum. Bugün ayın 26’sı. Yeni yıla önümüzde 5 gün var. 5 günde, 5 bin yeni üye yapacaksınız. Herkes payına düşeni alsın. Üye yapacaksınız ve partimizi tanıtacaksınız. Dur durak yok, her gün yeni bir yerde olacağız” diye konuştu. Anketlere ilişkin de değerlendirmede bulunan İnce, “50+1′ dediğimde yüzde 0,1 gösteriyorlardı. Şimdi yüzde 2 göstermeye başladılar, yakında merak etmeyin yüzde 3-4 gösterecekler. Kaç gösterirlerse göstersinler, anketlerle hiç ilgilenmiyorum. Ne zamana kadar? 17 Mayıs 2022’ye kadar hiçbir anketle ilgilenmiyorum. Tam 1 yılımızı doldurduğumuzda anketimizi yaptıracağız, boyumuzun ölçüsünü alacağız” ifadelerini kullandı.
 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.