SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CHP’li Engin Altay, HDP’li Pervin Buldan’a destek çıktı!

Bu haber 22 Ekim 2021 - 17:47 'de eklendi.

CHP’li Engin Altay, HDP Eş Başkanı Pervin Buldan’ın

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, geçtiğimiz günlerde Ağrı’da yaptığı açıklamada, partisinin iktidarın bir parçası olacağını söyledi.

CHP’Lİ ALTAY HDP’YE ARKA ÇIKTI

Söz konusu açıklamalara ilişkin TBMM’de düzenlediği basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, kapalı kapılar ardında ittifak yaptıkları HDP’ye arka çıktı.

Altay, Buldan’ın sözlerini,Bir siyasi parti ülkeyi yönetme iddiasında bulunmuyorsa kapansın gitsin. Ülkeyi yönetme iddiasında olmayan siyasi parti olur mu?” diyerek savundu.

MEMURLARI TEHDİT EDEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

Altay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara çağrı yaparken 18 Ekim’i tarih vermesinin özel bir anlamı olup olmadığı yönündeki soruya “18 Ekim’de özel bir şey aramaya gerek yoktur. Yolsuzluk, hırsızlık, usulsüzlükte tarih yok. Hırsızlık hırsızlıktır” dedi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.