SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Sarıgül’den sokak hayvanları çağrısı: Kısırlaştıralım yerinde yaşatalım

Bu haber 03 Şubat 2022 - 23:24 'de eklendi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, ”Sokak hayvanlarına sahip çıkalım. Kısırlaştıralım yerinde yaşatalım” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sokak hayvanlarını barınağa kapatmanın çözüm olmadığını belirterek, çözümün tek yolunun kısırlaştırma olduğunu söyledi.

Şişli Belediye Başkanlığı sırasında Kısırlaştırma Ve Rehabilitasyon Merkezi kurduklarını sokak hayvanları için “kısırlaştır-aşılat-yaşat” kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Bu proje ile sokak hayvanlarını kısırlaştırdıklarını, aşılarını yaptıklarını, kulaklarına küpe takarak yaşadıkları bölgelere bıraktıkları bilgisini verdi.

Mustafa Sarıgül, “Sokak hayvanlarına sahip çıkalım. Kısırlaştıralım yerinde yaşatalım. Bakın görüyorsunuz dağ başı kimse yok ve bu evlatlar burada aç ve susuz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 39 belediyeye çağrıCumhurbaşkanı Erdoğan’dan 39 belediyeye çağrı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.