SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de 1 Mayıs coşkusu! Gündoğdu Meydanı doldu taştı

Bu haber 01 Mayıs 2019 - 16:59 'de eklendi.

İzmir’de 1 Mayıs coşkusu alanlara yayıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılacağı programlarda renkli görüntüler ortaya çıktı.

İzmirliler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda bir oldu. Saat 14.00’te başlayacak tören nedeniyle sabah erken saatlerde Konak’a giden vatandaşlar, ellerinde döviz ve pankartlarla slogan attı. Törene sendikaların ve vatandaşların yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer katıldı. Cumhuriyet Halk Partili ilçe başkanları ve meclis üyeleri de Gündoğdu Meydanı’nda yer aldı.

POLİSTEN YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda yapılan 1 Mayıs kutlamalarında 5 bin polis memuru görev yaptı. Vatandaşlar, sıkı aramaların ardından tören alanına sokuldu. Alanda görev yapan polis ekiplerine havadan helikopter ve drone ile destek verildi.

ÖYKÜ ARİN İÇİN DONÖR OLUN ÇAĞRISI

Öte yandan İzmir’de ilik bekleyen Öykü Arin de unutulmadı. Törene katılan vatandaşlara, Öykü’nün durumu hatırlatılırken “Öykü için donör olun” çağrısında bulunuldu.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.