SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

“İstanbul, İzmir ve Ankara’da saldırı hazırlığındalar!”

Bu haber 19 Ocak 2016 - 14:29 'de eklendi.

MHP’li Ümit Özdağ: PKK’nın büyük kentlerde yeni eylem girişiminde olacağına dair istihbarat var

Terör üzerine uzmanlığıyla bilinen MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Meclis`te düzenlediği basın toplantısında “PKK`nın büyük kentlerde Ankara, İstanbul, İzmir ve Mersin`de de PKK`nın yeni terörist eylem girişimi içinde olacağına dair çok güçlü istihbaratlar var” dedi.

MHP`li Özdağ, TBMM`deki basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bir süreden beri AKP’den gelen açıklamaların bölgelerdeki operasyonların durdurulacağına dair hava yarattığını aktaran Özdağ, “Bu ilçelerde adım adım tuzaklanmış bombaları, keskin nişancı ateşi altında ilerleyerek imha eden asker jandarma ve polisimizi ağır baskı altında bırakmaktadır. AKP hükümetinin askerlerimize ve polisimize bu psikolojik baskıyı yapma hakkı yoktur. Eğer gerçekten operasyonları bir an önce bitirin diye bu ağır koşullarda askerimize, polisimize ve jandarmamıza bu tür baskılar yapacaksanız alın çocuklarınızı ve AKP Gençlik Kolları`nı yanınıza siz gidip bitirin. Bu kadar kolaysa bu iş. Rahat bırakın bu insanları da bildikleri gibi yapsınlar. Şehitlerin bedenleri arkasına sığınıp siyaset yapmayın” dedi.

BÜYÜK KENTLERDE SALDIRI HAZIRLIĞI

PKK`nın İstanbul, İzmir, Ankara ve Mersin`de eylem hazırlığı içinde olduğunu ileri süren MHP`li Özdağ, “AKP`nin amacı PKK`yı yenmek değil Dolmabahçe anlaşmasını PKK ve HDP`nin kabul etmesini sağlamaktır. Önümüzdeki haftalarda PKK`nın dağlardan ve Suriye`den bazı il ve ilçe merkezlerine yeni terörist unsurlar yollamasıyla çatışmalar büyük bir tırmanma aşamasına girecektir. Ankara, İstanbul, İzmir ve Mersin`de de PKK`nın yeni terörist eylem girişimi içinde olacağına dair çok güçlü istihbaratlar vardır. PKK`nın Ankara`da iki büyük suikast üzerinde çalıştığı istihbaratı istihbarat ve güvenlik yetkililerine ulaşmıştır. Yapılması gereken gereken hukuki ve askeri önlemleri hızla almaktır. Güneydoğudaki durum Paris`ten çok daha vahimdir. Gereken karar gerektiği zaman alınmazsa çok geç kalınır” ifadelerini kullandı.

“HDP, PKK TERÖR ÖRGÜTÜ İÇİN TERÖRİST TEMİN ETME MERKEZİ OLARAK ÇALIŞMAKTADIR”

HDP`nin operasyonların bitirilip müzakereye başlanması yönündeki açıklamasının sorulması üzerine Özdağ, şunları söyledi: “HDP, Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin bölünmesi için çalışan terör örgütüyle eş güdüm içinde politika yapan bir partidir. Türkiye`nin dostu değildir. Bu yüzden yapmış olduğu açıklama PKK`yı korumaya, kollamaya, Türkiye`nin bölünmesini sağlamaya yönelik hendek terörünün parçasıdır. Bu parti PKK terör örgütü için terörist temin etme merkezi olarak çalışmaktadır”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.