SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kiraz’da 18 yaşındaki Hasan, dere kenarında ölü bulundu

Bu haber 11 Aralık 2018 - 15:03 'de eklendi.

Kiraz’da bir dere kenarında, Hasan Makas’ın (18) cesedi bulundu.

Kiraz’da dere kenarında bulunan Hasan Makas’ın (18) vücudunda herhangi bir yara izine rastlanmazken, başında bir darbe olduğu anlaşıldı. Darbenin nasıl oluştuğu araştırılırken, 2 kişi ifadelerine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Ceritler Mahallesi Muhtarı Halil Durmaz, dün akşam saatlerinde dere kenarında, bir erkek cesedi buldu. Jandarmanın yaptığı incelemede, cesedin, ailesiyle birlikte çiftçilik yapan Hasan Makas’a ait olduğu tespit edildi. İnceleme sonrası gencin cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Hasan Makas’ın vücudunda herhangi bir yara izine rastlanmadığı ancak başında bir darbe olduğu belirtildi. Bu darbenin düşmeye bağlı olarak mı oluştuğu yoksa biri tarafından mı yapıldığının araştırıldığı kaydedildi.

Jandarma ekipleri, olay yerinde gittiklerinde cesedin yanında buldukları Hasan Makas’ın 2 arkadaşını gözaltına aldı. Bu kişilerin muhtarın cesedi bulup jandarmaya haber verdiği sırada olay yerine geldiği, ölen gence kalp masajı yaptıkları öğrenildi. Şüphelilerin jandarma karakolundaki ifade alma işleminin sürdüğü bildirildi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.