SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Konak’tan çocuk projesine büyük ilgi! Anne ve çocuklar aynı çatıda buluşuyor

Bu haber 18 Kasım 2018 - 19:29 'de eklendi.

Konak Belediyesi tarafından hayata geçirilen, ilk olarak 2014 yılının Kasım ayında hayata geçirilen ve İzmir’de bir ilk olma özelliği taşıyan ”Bizim Çocuklar” Projesi büyük ilgi görüyor.

Anne ile çocuğu arasındaki iletişimi güçlendiren projede, uzman psikologlar haftada bir gün annelere psikoloji, çocuk hakları, insan hakları gibi konularda seminerler de veriyor. Çocuklar için de hem bedensel, hem de psiko-sosyal gelişimlerini artıran aktiviteler sunuluyor. Agora, Ballıkuyu, Basmane, Zeytinlik, Kadriye, Aziziye ve Gültepe Semt Merkezi’nde eş zamanlı verilen eğitimler sayesinde çocukların; fiziksel, bedensel ve psiko-sosyal gelişimlerinin desteklenmesi hedefleniyor. Bizim Çocuklar Projesi kapsamında düzenlenen atölye çalışmalarıyla verilen eğitimler pekiştiriliyor.

HAFTADA BİR GÜN ANNELERE EĞİTİM

Bizim Çocuklar Projesi’ne bu yıl ilk kez katılan annelerden Şükran Işlak 6 yaşındaki oğlu Poyraz’ın sosyalleşmesinin yanı sıra eğitimlerde öğrendiği şarkıları, drama dersinde öğrendiği tiyatro karakterlerini, masalları evde ailesiyle paylaştığını, abi ve ablası ile iletişiminde gelişmeler gözlemlediklerini söyledi. Üç çocuk annesi Şükran Işlak, haftada bir gün anneler için verilen eğitimler sayesinde de pek çok yeni bilgi edindiklerini ve kendilerini çok geliştirdiklerini dile getirdi. Projeye katılan annelerden Sema Türkatalay da aynı zamanda anaokuluna giden oğlu Yağız’ın iki yıldır Bizim Çocuklar içinde yer aldığını, müzik, drama, resim, dans, geri dönüşüm gibi farklı dersleri farklı eğitmenlerden almasının olumlu yanları olduğunu belirterek, “Bizim evimizde atıklar artık değerlendiriliyor, çöp olmuyor. Oğlumla çok daha iyi vakit geçiriyoruz artık” dedi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.