SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kemalpaşa’da sinemaya gitmeyen çocuk kalmadı!

Bu haber 08 Kasım 2018 - 18:24 'de eklendi.

”Sinemaya gitmeyen Çocuk Kalmasın’’ projesi kapsamında Kemalpaşa’daki okullarda tüm öğrenciler sinemaya götürüldü.

Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleşen proje kapsamında belirlenen program çerçevesinde Kemalpaşa’daki tüm okullardan öğrenciler Kemalpaşa Belediyesi tarafından sinemaya götürüldü.

‘Sinemaya gitmeyen Çocuk Kalmasın’ projesi kapsamında 6 Bin 500 öğrenci Kemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan planlama ile belediye tarafından ilçeye kazandırılan 15 Temmuz Kültür Sarayı’nda açılan sinemada film izlediler.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Kemalpaşa’da açılan sinema ile ilçenin büyük bir eksikliğini gidermiş olduklarını belirterek, “İlçemize kazandırmış olduğumuz 10 Milyon TL’lik Kültür, Sanat ve Spor Merkezi’mizde açılan sinema salonu ile ilçemizin büyük bir eksiliğini giderdik. Bu projeden önce belediye olarak özellikle kırsal mahallelerimizde sinemaya gitmeyen çocuklarımız için çeşitli programlar düzenlemiştik. Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleşen proje ile de okullarımızdan yapılan müracaatlar sonucunda 6 bin 500 yavrumuzu sinemayla buluşturduk. Amacımız, sanat ve kültür ile genç yaşta öğrencilerimizi tanıştırmak ve bundan sonra onların devam ettirmelerini sağlamaktır” diye konuştu.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.