İzmir’de, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesinde görülen dev lağım faresi, paniğe neden oldu.
Hastanesi’nin acil servis girişinin karşısındaki kafenin bahçesinde, hasta yakınları bir fare gördü. Fareyi görenler, çığlık atarak kaçıştı.
İzmir’de, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bahçesinde görülen lağım faresiniği görenler çığlık atarak kaçıştı. Dev fare paniğe neden oldu. Hastane güvenlik görevlilerinin kovaladığı lağım faresi kaçarak gözden kayboldu.
Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servis girişinin karşısındaki kafenin bahçesinde, hasta yakınları bir fare gördü. Fareyi görenler, çığlık atarak kaçıştı. Bunun üzerine hastanenin güvenlik görevlilerinden biri, fareyi bahçeden çıkarmak için uğraştı. Güvenlik görevlisi, bir süre kovaladığı fareyi tuvaletlerin bulunduğu yere kadar götürdü. Fare, burada gözden kayboldu, vatandaşlar rahat bir nefes aldı.
egehaber.com













