SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de metruk depoda 1 erkek cesedi bulundu

Bu haber 23 Aralık 2017 - 13:08 'de eklendi.

İzmir’in Konak İlçesi’ndeki metruk bir depoda yaklaşık 50 yaşlarındaki öldürüldüğü değerlendirilen bir erkeğin cesedi bulundu.

İzmir’in Konak İlçesi’ndeki metruk bir depoda yaklaşık 50 yaşlarındaki öldürüldüğü değerlendirilen bir erkeğin cesedi bulundu. Olayla, ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 00.30 sıralarında Umurbey Mahallesi 1492 Sokak’ta bulunan metruk bir depoda meydana geldi.

Yerde hareketsiz bir kişi görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde üzerinden kimlik çıkmayan ve depoda yaşadığı belirtilen 50 yaşlarındaki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Depoda boğuşma izleri tespit eden ekipler çevrede çalışma başlattı.

Olayla ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Talihsiz adamın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

EGE HABER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.