SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bayi çalışanının soygun oyunu kameraya takıldı

Bu haber 14 Eylül 2016 - 8:54 'de eklendi.

İzmir’de bir mobilya şirketinde şoför olarak çalışan kişinin soygun ihbarının kurmaca olduğu, sokaktaki gizli kameranın çektiği görüntüler sayesinde anlaşıldı.

İzmir’de bir mobilya şirketinde şoför olarak çalışan kişinin soygun ihbarının kurmaca olduğu, sokaktaki gizli kameranın çektiği görüntüler sayesinde anlaşıldı. Karabağlar ilçesindeki bir mobilya şirketinde şoförlük yapan A.A. (30), polisi arayarak Eskiizmir semtinde evinin bulunduğu sokakta tanımadığı bir kişi tarafından silah zoruyla 90 bin lirasının alındığı ihbarında bulundu. A.A. polise verdiği ifadesinde, şirketin alacaklarını topladığı parayı vermek üzere muhasebeci Mehmet A.Ç’yi çağırdığını, araçta görüştükleri sırada yanlarından geçen maskeli ve silahlı bir kişinin içinde para bulunan çantayı alarak kaçtığını belirtti.

Saksıda gizli kamera

Olay sonrası soygunun gerçekleştiği sokakta araştırma yapan polis, A.A’nın bir komşusunun balkonundaki saksıda gizli kamera bulunduğunu tespit etti. Saksıya gizlenmiş kamera ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceleyen polis ekipleri, A.A’nın soygundan kısa süre önce F.K. (32) ile buluşarak konuştuğunu belirledi. İkinci kez ifadeye çağrılan A.A, suçunu itiraf ederek sözde soygunu kendisinin planladığını söyledi. A.A’nın ifadesinde, telefonla arayıp ikna ettiği F.K. ile buluşup plan yaptıklarını, muhasebeciyi çağırmalarının ardından maskeli ve silahlı olay yerine dönen F.K’nın paraları alarak kaçtığını ve polise ifade verdikten sonra F.K. ile buluşup paraları bölüştüklerini anlattığı öğrenildi. A.A. ve F.K, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.