SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Kemalpaşa Belediyesinden duyarlı davranış

Bu haber 20 Mart 2020 - 22:38 'de eklendi.

Kemalpaşa Belediyesi salgın nedeniyle evinden çıkamayan yaşlılar için çalışma başlattı.

Kemalpaşa Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar için market ve sağlık alışverişlerini yapacağını duyurdu. Yanında kimsesi olmayan vatandaşlar için yapılacak olan uygulama 10.00 ile 16.00  saatleri arasını kapsıyor.
Uygulama Kemalpaşa Belediyesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Yapılan açıklamada: “Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde vakit geçiren 65 yaş üstü vatandaşlarımızdan yalnız yaşayanlar ve yakınlarında yardım edecek kimse olmayan vatandaşlarımıza Saat: 10.00 -16.00 arasında market ve sağlık alışverişleri için yardımcı oluyoruz” denildi.

Medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.