SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

İzmir’de annesi ve sevgilisi tarafından öldürülen Eymen’in cenazesi araba bagajında taşındı

Bu haber 06 Eylül 2019 - 13:23 'de eklendi.

Buca’da annesi ve annesinin sevgilisi tarafından vahşice dövülerek öldürülen Eymen’in cenazesi bir otomobilin bagajında Eskişehir’e taşınmış ve bunun üzerine tepkiler gelmişti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından açıklama geldi. Büyükşehir Belediyesi, cenazenin adli tıp kurumuna tesliminden sonraki süreçte nakil için bir talebin gelmediğini belirtti.

Buca’da annesi ve birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından vahşice dövülerek öldürüldükten sonra cesedi bir tandırın içinde bulunan 5 yaşındaki Eymen Sadık Durak’ın ardından gözyaşları sel oldu. Tüm Türkiye’yi yasa boğan olay sonrası Eymen’i öldürenler tutuklanırken cenazesi ile ilgili süreç tartışmalara neden oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin cenazenin Eskişehir’e nakli için araç tahsis etmediği iddiası yaşanan olayı daha da büyüttü. Büyükşehir Belediyesi, konuyla ilgili açıklama yaparken cenaze için kendilerine bir başvuru yapılmadığını söyledi.

Cesedin bulunmasından sonra Adli Tıp Kurumu’na nakliye işinin yapıldığını belirten belediye yetkilileri burada ailesine teslimin kurum tarafından yapıldığı ve ne kurum ne de cenazeyi alanlar tarafından cenaze aracı istenmediği dile getirildi.

MÜFTÜ: “MAHÇUBUZ”

Cenazenin Eskişehir’e özel bir otomobil bagajında ulaştırılmasının ardından burada cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını kıldıran müftü taburu öperek minik Eymen’den insanlık adına özür diledi. Müftü, “Hepimiz mahcubuz” ifadelerini kullandı.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.