SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

PKK, HDP için TKP’nin adayını tehdit etti

Bu haber 14 Mart 2019 - 19:20 'de eklendi.

Oyları böldüğü gerekçesiyle terör örgütü PKK tarafından uyarılan Komünist Fatih Mehmet Maçoğlu’ndan, HDP’yi desteklemesi istendi.

31 Mart yerel seçimlerinde İzmir, Ankara, İstanbul gibi yerlerin dışında en çok merak edilen şehirlerden biri Tunceli. 

Bölgede; hem Kandil’in uzantısı HDP hem TKP’li Fatih Mehmet Maçoğlu hem de CHP’li Yusuf Kenan Aydın iddialı durumda.

CHP MAÇOĞLU’NDAN VAZGEÇTİ 

Aday belirleme sürecinde CHP’nin, TKP’li Maçoğlu’nu desteklemesi bekleniyordu. Ancak CHP kendi adayını gösterdi.

Şehirde oyların bölüneceği korkusu sonrası, terör örgütü PKK açıklama yaptı.

PKK’DAN HDP İÇİN TEHDİT

Terör örgütü PKK’nın sözde liderlerinden Ali Haydar Kaytan, Fatih Mehmet Maçoğlu hakkında şunları söyledi: “Şu anda göstermesi gereken en doğru tutum, adaylıktan çekilip HDP adaylarını desteklemesidir. Maçoğlu’nun güç birliği dışında hareket etmesi kendisi açısından doğru olmayacaktır. Maçoğlu’nun adaylıktan çekilerek HDP’yi desteklemesi, kendisine gösterilen özel savaş amaçlı bu tür sahte destek ve sevgileri de boşa çıkaracaktır. Maçoğlu’nun şu anda göstermesi gereken en doğru tutum, adaylıktan çekilip HDP adaylarını desteklemesidir.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.