FETÖ Terör örgütü lideri 15 Temmuz darbe girişiminin planlayıcısı Fetullah Gülen’in öldüğü iddiaları sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü.
Prof.Dr. Cevat Akşit’in iddiasına göre FETÖ lideri Fetullah Gülen öldürüldüğü yönünde açıklaması sonrası haberin doğruluğu merak konusu oldu. Prof. Dr. Cevat Akşit, Fethullah Gülen’in yaşamadığını iddia ederek, “Gizli şeyleri söyletiyorsun bana. FETÖ öldürüldü hanımefendi, sağ değil. Yaşamıyor şu anda. Yahudi mezarlığında mezarı da… ” dedi.
2016 yılında Türkiye’nin bütünlüğüne karşı yapılmaya çalışılan ama halkın iradesine karşı duramayan Fetullahçı terör örgütü lideri Fetullah Gülen’nin ölümüyle ilgili iddia gündeme bomba gibi düştü.
Amerika Birleşik Devletlerinin pensinvalya eyaletinde yaşamını sürdüren zaman zaman yayınladığı videolar ile örgüt üyelerine mesajlar gönderen Fetullah Gülen’in iadesi için geçtiğimiz senelerde AK Parti hükümeti tarafından bir çok girişimde bulunmuş ABD tarafından bu girişimler kabul edilmemişti. Özellikle son dönemde ABD’li bir papazın Türkiye’de ajanlık suçlamasıyla tutuklanması ve ABD Türkiye arasındaki papaz geriliminin ardından böyle bir iddianın çıkması merak konusu oldu.
“FETÖ FETHULLAH GÜLEN’İN MEZARI YAHUDİ MEZARLIĞINDA”
İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fethullah Gülen’in öldürüldüğünü, cesedinin ise Yahudi mezarlığına gömüldüğünü ileri sürdü. SuprHaber’den Hülya Okura konuşan İlahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit, Fethullah Gülen’in yaşamadığını iddia ederek, “Gizli şeyleri söyletiyorsun bana. FETÖ öldürüldü hanımefendi, sağ değil. Yaşamıyor şu anda. Yahudi mezarlığında mezarı da… ” dedi.Konunun halen doğruluğu teyit edilmezken Fethullah Gülen’in ölüp ölmediği henüz kesin değildir.
egehaber.com













