SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Battı’ iddialarına Zümrüt’ten yanıt!

Bu haber 15 Şubat 2022 - 21:20 'de eklendi.

Torbalı’nın önde gelen firmalarından olan Zümrüt Tekstil’in konkordato ilan ettiği ve fabrikaya kayyum atandığı iddiaları üzerine Zümrüt Tekstil’den basın açıklaması yapıldı.

FİRMA yaptığı açıklamada, “Şirketimiz, tüm dünyanın etkisi altında kaldığı COVİD-19 salgınında, içine girdiği bazı mali sıkıntılar nedenleriyle konkordato sürecine girmiş, bu süreç, mahkemenin belirlediği kurallar çerçevesinde, alacaklılarla yapılan toplantı sonucu, tasdik edilmek suretiyle karara bağlanmıştır. Ancak bazı haber site ve kanallarında  şirketimizin iflas ettiğine yönelik yalan ve gerçeği yansıtmayan haberler yapıldığını fark etmemiz nedeniyle bu açıklamayı yapma gereğini duymuş bulunmaktayız. Şirketimize atanan kayyım, tasdik sonrası, konkordato sürecinin yerine getirilmesini kontrol etmek amacıyla gözetim yapan bir görevli niteliğindedir.

ŞİRKETİMİZE yönetimsel kayyım atanmamış olup, yönetim tamamen şirketin kendisinin belirlediği yöneticiler tarafından gerçekleştirilmektedir. Söz konusu durum, şirketimiz ile ilgili yanıltıcı ve yanlış haber niteliğindedir. Bu yanıltıcı ve yanlış haberlerin pek çoğunun, gerekli uyarıların yapılması sonucu, yayından kaldırdığını ayrıca belirtmek isteriz. Bu tarz yanıltıcı ve yanlış haber yapanlar ilgili düzeltmeleri yapmadıkları takdirde, tüm haklarımız saklı kalmak kaydıyla, gerekli yasal işlemlerin yapılacağını kamuoyuna bildiririz. 15.02.2022 Kamuoyuna saygılarımızla. ZÜMRÜT PAZARLAMA İTH.VE İHR TEKSTİL SAN.TİC.LTD ŞTİ.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.