SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’nın en büyük yaşam merkezi Royal Garden kapılarını açtı

Bu haber 02 Mayıs 2024 - 7:42 'de eklendi.

Torbalı’nın en büyük yaşam merkezi olan Royal Garden Bayındır yolu üzerindeki Arslanlar mevkinde hizmete girdi. İşletmede, doğada kır kahvaltısı, kır düğün salonu ve yarı olimpik havuzunda da after parti yapılabilecek. Mekanın kahvaltı bölümü hali hazırda Ramazan Bayramı itibariyle hizmet vermeye başlarken, düğün salonu ile after parti bölümleri ise Mayıs ayı ile birlikte açılacak.

TOPLAMDA 13 bin metrekare büyüklüğe sahip Royal Garden kapılarını Bayındır yolu üzerindeki Arslanlar mevkiinde açtı. Torbalı merkezine sadece 5 kilometre, Bayındır merkezine ise 10 kilometre uzaklıkta olan mekan, 6 bin metrekarelik alanı kır kahvaltı salonu halinde hizmet vermeye başladı. Aynı anda 200 kişiye kahvaltı hizmeti verebilecek olan Royal Garden’ın menüsünde 32 çeşit kahvaltı ürünü bulunuyor. Ayrıca ekstralar, sıcak-soğuk içecekler ve tost çeşitleri ile faaliyet gösteriyor.

3 BİN KİŞİLİK KIR DÜĞÜN SAONU

ROYAL Garden’ın sahibi Ferhat Tazefidan, 3 bin kişilik düğün salonlarının ise tamamlanma aşamasında olduğunu, 4 bin 500 metrekare üzerine kurulu düğün salonuna ait 3 bin metrekarelik otoparkın da bulunduğunun altını çizdi.

İSTER 5 5 AİLE, İSTER SEVGİLİNİZLE GÜN BOYU HAVUZU KİRALAYIN…

ÖTE yandan, after partilerin yapılabilmesi için yarı olimpik havuz da işletmede hazırlandığını ve Mayıs ayı itibariyle hizmete alınacağını anlatan Tazefidan, “Havuzumuzu günlük olarak kiraya vereceğiz. İster tek kişiye, isteyen 5 aile birlikte kiralayacak, isteyen de sevgilisiyle…Nasıl isterse öyle olacak. Parti yapmak isteyenler de burayı kullanabilecek” dedi.

MAYIS’TA TAM KAPASİTE

KONUM olarak doğa ile iç içe olduğunu, Torbalı’da başka örneğinin de bulunmadığının altını çizen Ferhat Tazefidan, “Açıldığımız günden bu yana kahvaltı bölümümüze büyük ilgi var. Aynı ilgiyi kır düğün salonumuz ve after parti için kullanacağımız bölümlere de olmasını bekliyoruz. Mayıs ayında tam kapasite hizmet vermeye başlayacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.