SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da kaldırım işgaline son!

Bu haber 15 Mayıs 2024 - 9:21 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir’in talimatı ile zabıta ekipleri, vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçmek için denetimlerini sürdürüyor

BU kapsamda ekipler, cadde ve sokaklarda başta engellilere olmak üzere yayaların geçişine engel oluşturan tezgah sahiplerine yasal işlemlerin uygulanacağı hatırlatılarak kaldırıldı. Torbalı’nın genelinde denetimler gerçekleştiren zabıta ekipleri, işyeri sahiplerine uyarılarda bulunarak vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri ve alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için kurallara uyulması gerektiğini aktardı.

CADDE ve sokaklara, kaldırımlara gelişigüzel konulan malzemeler bir yandan kötü bir görüntünün oluşmasına neden olurken diğer yandan vatandaşların kaldırımları kullanırken zorlanmalarına neden oluyor. İşyeri sahiplerine ilk olarak sözlü uyarılar yapan Zabıta ekipleri, kurallara uymayan işyerleri hakkında gerekli işlemin yapılacağını da ifade etti. Öte yandan ekipler kaldırıma park eden araçlar için de denetim gerçekleştirirken, kaldırım işgaline neden olan araçlar için işlem uygulandı. Zabıta ekipleri tarafından başlatılan denetimlerin sıklıkla devam edeceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.