SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu, Makedonya’daki festivale katıldılar

Bu haber 06 Mayıs 2024 - 0:04 'de eklendi.

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu başarılarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Okul Müdürü Selahattin Günek koordinatörlüğünde, müzik öğretmeni Tuğçe İpek Kaya ve öğrencileri uluslararası bir platformda ülkemizi temsil ederek bayrağımızı gururla dalgalandırdılar.

MAKEDONYA’NIN tarih ve kültür mirasıyla ünlü Ohrid şehrinde düzenlenen festivalde, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencileri, Tuğçe İpek Kaya’nın yönetiminde üç farklı eseri seslendirdiler. Koronun performansı diğer ülkelerden gelen ekiplerden büyük beğeni topladı.

TUĞÇE ÖĞRETMENİN BÜYÜK EMEĞİ VAR!

OKULUN başarısı, öğrencilerin yeteneklerinin yanı sıra öğretmenleri Tuğçe İpek Kaya’nın emek ve özverisiyle de yakından ilişkilendiriliyor. Bu uluslararası alandaki başarı Türkiye’nin müzik ve kültür zenginliğini bir kez daha ortaya koydu ve gelecek nesillere ilham verici bir örnek teşkil etti.

İLÇEMİZİN ADINI YURTDIŞINA TAŞIDI

AYRANCILAR Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nun festivaldeki performansı ülkenin adını uluslararası arenada başarıyla duyurdu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.