SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ve 5 ilçede eş zamanlı operasyon: 64 gözaltı

Bu haber 08 Mayıs 2024 - 16:55 'de eklendi.

İzmir polisi, kentte uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Torbalı ve kentin 5 ilçesinde eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda 64 şüpheli gözaltına alındı.

İZMİR’DE Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik yaptıkları çalışmaların ardından harekete geçti. Torbacı olarak adlandırılan şüphelilere yönelik İzmir merkez ile Kemalpaşa, Menemen, Ödemiş, Selçuk, Tire ve Torbalı ilçelerinde özel harekat polislerinin de desteğiyle şafak operasyonu düzenlendi. Gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 64 şüpheli gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, satışa hazır halde çeşitli tür ve miktarda uyuşturucu madde, 2 pompalı tüfek ve 2 tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 64 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.