SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

ABD medyası üzgün! ‘Erdoğan Bolton’u azarladı’

Bu haber 09 Ocak 2019 - 14:43 'de eklendi.

Dün Ankara’da Suriye konusunda görüşmeler yaptıktan sonra ülkesine dönen Bolton’a, ABD medyası geniş yer ayırdı.

Türkiye ve ABD heyetleri arasında Ankara’da yapılan Suriye görüşmeleri, ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın “ABD askerleri, Suriye’nin kuzeyindeki YPG’yi korumaya yönelik bir anlaşma olmadan çekilmeyecek” açıklamasının gölgesinde gerçekleştirildi.

 

Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın ile görüşen Bolton, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşemedi.

“GEREK YOK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından yaptığı açıklamalarla Bolton’a yüklenirken randevu talebine “Gerek yok” şeklinde cevap verdi.

BOLTON GÜNDEMİ

Dün yaşanan gelişmeler ABD medyasında geniş yer buldu. New York Times, haberinde, “Erdoğan Bolton’u adam yerine koymadı.” ifadelerini kullandı.

Bir diğer haber sitesi CNBC ise, “Erdoğan Bolton’a Suriye konusunda kapıları kapattı.” yorumunu yaptı.

“BOLTON’I AZARLADI”

Washington Post da, “Erdoğan’ın Kürt savaşçılara ilişkin açıklamalarından sonra Bolton’u azarladı ve adam yerine koymadı.” başlığıyla haberini şekillendirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.