SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

9 Eylül’de CHP İzmir Ankara gidiyor! Başkan Deniz Yücel teşkilatı Ankara’ya çağırdı

Bu haber 07 Eylül 2018 - 20:21 'de eklendi.

İzmir’in kurtuluşunun yıl dönümü olan ve İzmirliler tarafından büyük bir coşkuyla kutlanmayı bekleyen o büyük gün 9 Eylül’de, Başkan Aziz Kocaoğlu ve Muharrem ince İzmirlilerle birlikte olacak.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ise Belediye başkanlarını ve parti teşkilatını Ankara’ya çağırdı. Deniz Yücel İzmir’deki CHP’li belediye başkanlarına gönderdiği yazıyla tüm örgütleri Ankara’da gerçekleşecek CHP kuruluş yıl dönümü etkinliklerine çağırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 9 Eylül’de yapılacak il başkanları toplantısı öncesi, bu sabah saatlerinde Ankara’ya gitti.

Yücel, 9 Eylül Pazar günü ise, 24 Haziran seçim sonuçlarının masaya yatırılacağı il başkanları toplantısına katılacak ve İzmir raporunu sunacak. İl Başkanı Yücel toplantı sonrası partinin kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkanlarına gönderdiği resmi yazıyla tüm örgütlerin 9 Eylül Günü Ankara’da gerçekleşecek partinin 95’inci yıl dönümü etkinliklerine katılacağını belirtti.

‘9 Eylül’ için CHP var İzmir Yok!

‘9 Eylül Programı’ başlıklı resmi belgede sadece parti kuruluş yıl dönümünden bahsedilirken 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş programına dair hiçbir bilgiye değinilmemesi dikkat çekti.

İl Başkanlığı’nın tüm örgütleri belediye başkanları vasıtasıyla Ankara’ya çağırmasının partide hareketliliğe sebep olduğu öne sürüldü. Ayrıca 24 Haziran seçimlerinin geride kalmasının ardından olağanüstü kurultay talebi ile başlatılan imza hareketinin etkisinin örgütte hala hissedildiği ifade edildi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.