SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Yeni Adana Stadyumu derbiyi bekliyor

Yeni Adana Stadyumu’nun 14 Şubat’ta oynanacak Adanaspor-Adana Demirspor derbisiyle açılması bekleniyor.

Bu haber 04 Şubat 2021 - 13:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Adana’nın Sarıçam ilçesinde yapımına 2014 yılında başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişi kapasiteli yeni stadyum tamamlandı. 102 dönüm arazinin 43 dönümlük bölümü üzerine inşa edilen stadyum, 6 kat yüksekliğinde, 33 bin kişi kapasiteli olarak tasarlandı. Stadyumda sosyal donatıların yanı sıra 10 asansör, 2 yürüyen merdiven, 104 turnike, basın ve VIP tribünü yer alıyor.

TFF 1. Lig’in 21. haftasında 14 Şubat Pazar günü oynanacak olan Adanaspor-Adana Demirspor maçıyla açılışı planlanan statta tüm hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Statta ses denemelerine de başlanırken 14 Şubat’ta oynanacak Adana derbisine stadı hazırlamak için işçiler gece gündüz çalışıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, “Bütün çalışmalar 14 Şubat’ta açılması doğrultusunda ama daha resmiyet kazanmadı. Bize bildirilen yeni stadımıza 14 Şubat’ta geçeceğimiz doğrultusunda. Net, resmi bir yazı şu an gelmiş değil. 14 Şubat Sevgililer Günü. Adanaspor hem ezeli dostumuz ve rakibimiz. Onlarla stadyumun açılışı daha anlamlı olacak” diye konuştu.

Öte yandan Adanaspor da geçen hafta oynadığı Eskişehirspor maçının ardından sosyal medya hesabında paylaştığı galibiyet fotoğrafının altına ‘Elveda 5 Ocak’ yazdı. 1938 yılında hizmete giren 16 bin 95 kişi kapasiteli 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu ise havadan görüntülendi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig