SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Akpınar İnşaat’tan bir konut projesi daha

Bu haber 04 Mart 2024 - 23:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Torbalı’nın hemen her mahallesinde birçok inşaat projesine imza atan Akpınar İnşaat, şimdi de Torbalı Mahallesi’nde 5 bloktan oluşan toplam 80 dairelik Elit Plus projesine başladı.

BUGÜNE kadar ilçeye kazandırdığı konutlarla adından sıkça söz ettiren Akpınar İnşaat sahibi Ahmet Akpınar, bugün bir hayır yemeği düzenledi. Hayır yemeğine iş ve siyaset dünyasının önde gelen birçok ismi katıldı.

BİN KİŞİLİK HAYIR YEMEĞİ DÜZENLEDİ

BUGÜNE kadar Torbalı’da sayısız konut projesi gerçekleştiren Torbalı’nın dev inşaat firması Akpınar İnşaat, Torbalı Mahallesi’nde 80 dairelik Elit Plus projesini başlattı. Proje lansmanını gerçekleştiren Akpınar İnşaat sahibi Ahmet Akpınar, bin kişilik hayır yemeği düzenledi. Misafirlerini tek tek ağırlayan Akpınar, “Düzenlediğimiz hayır yemeğimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm eş dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig