SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Volmer Otomotiv dökülen hayır lokması ve dualarla açıldı

Bu haber 03 Haziran 2023 - 0:00 'de eklendi.

Volmer Otomotiv Torbalı Sanayi’deki 5532 Sokak üzerinde hizmete girdi. Çiçeği burnunda işletme sahipleri, açılış öncesi lokma döktürerek esnaflara dağıttı.

ERCAN Kurşun ve Emrah Demir tarafından açılan işletmede, özellikle ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere tüm araçların elektrik- elektronik ve klima arızalarının yanı sıra webasto işleri de yapılacak.

TAMİRİNİ yaptıkları araçların arasında Volvo, Mercedes ve Renault marka araçların öncelikli olduğunu söyleyen deneyimli işletmeci Ercan Kurşun, “Çıraklıktan bu yana meslekteyiz ve işimizi severek yapıyoruz. Emrah ile yıllardır arkadaşız ve hep başka yerlerde çalıştık. Ancak aklımızda hep kendi yerimizi açma isteği vardı. Nihayet şartlar olutu ve kendi mekanımızı açtık. Tüm vatandaşları bekleriz” şeklinde konuştu.

AĞIR TONAJLI ARAÇLAR İZMİR 5. SANAYİYE GİTMEK ZORUNDA KALIYORDU

NORMAL araçların yanı sıra yaptıkları ağır tonajlı araçların elektrik – elektronik ve klima işleri ile uğraşan esnafların fazla olmadığını ifade eden Emrah Demir ise, “Biz bu işte kendimize güveniyoruz ve en iyisini yapıyoruz. Torbalı Sanayi de ağır tonajlı araçların bakımı için fazla işyeri olmadığı için sürücüler İzmir 5. Sanayi’ye gitmek zorunda kalıyorlardı. Artık bu gidişata son vereceğiz inşallah” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.