SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Türkiye için ihanet gibi kampanya!

Bu haber 27 Ekim 2015 - 12:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bir grup Trabzonspor taraftarı, Türkiye’nin UEFA 2016 finallerine alınmaması için ilginç bir kampanya başlattı.

Bir grup Trabzonspor taraftarı, 3 Temmuz şike sürecini gerekçe göstererek Türkiye’nin Fransa’da düzenlenecek olan EURO 2016 finallerine alınmaması için ilginç bir kampanya başlattı.

TÜRKİYE’NİN ATILMASINI İSTEDİLER

Finallere katılma hakkını son maçlarında kaybeden Hollanda, Danimarka, Macaristan, Norveç, Bosna-Hersek, Ukrayna, İsveç ve Slovenya olmak üzere Avrupa’nın bir çok ülke medyası ve federasyonlarına gönderilen yazıda, Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA’nın 2010-2011 sezonuna ilişkin şike cezalarını vermediği vurgulanarak, bu üst düzey organizasyondan atılması istendi.

GEREKEN CEZA VERİLMEZSE MAHKEMEYE BAŞVURACAKLAR

Başta Fenerbahçe olmak üzere tüm takım ve kişilerin UEFA ve CAS süreçlerinin de özetlendiği açıklamada, gereken cezaların verilmediği ifade edilerek, süreçle ilgili tüm mahkeme kararlarına ulaşılabilecek İngilizce linklere de yer verildi. (Kaynak: AMK)

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig