SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Trabzonsporlu futbolcudan olay fotoğraf

Bu haber 10 Kasım 2015 - 7:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir, İsmailağa cemaatine girdi. Defans oyuncusu, cemaat mensuplarının giydiği cübbe, sarık ve şalvarı giyip poz verdi.

Trabzonspor’un defans futbolcusu Aykut Demir, İsmailağa cemaatine girdi. Cemaat mensuplarının giydiği cübbe, sarık ve şalvarı giyip poz veren Aykut, daha önce de meskun mahalde silahla ateş açma, doktor dövme gibi olaylarla gündeme gelmişti.

BAŞAKŞEHİR MAÇI ÖNCESİ ŞEYH MAHMUT EFENDİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Bordo mavili takımın defans oyuncusu Aykut Demir, İsmailağa tarikatına girdi. İsmailağa cemaatine mensup kişilerin giydiği cübbe, şalvar ve sarıkla fotoğraf çektiren Aykut’un bu görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi çekti. Aykut Demir’in geçtiğimiz cumartesi İstanbul’da oynanan Medipol Başakşehir maçından önce İsmailağa cemaatinin şeyhi Mahmut Efendi’yi ziyaret ettiği öğrenildi.

HOLLANDA’DA DÜNYAYA GELDİ

1988 yılında Hollanda’da dünyaya gelen ve futbola bu ülkede başlayan Aykut Demir, 2009 yılında 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Gençlerbirliği’ne geldi. Burada 4 yıl oynadıktan sonra 2.9 milyon Euro’ya transfer edilen Aykut, U17’lerden itibaren bütün Türk Milli takımlarında forma giydi.

TAKIM ARKADAŞLARI ONA ‘KOMANDO’ DİYOR

Aykut Demir, silah merakı ve milliyetçi duygularının kabarık olması nedeniyle arkadaşlarının kendisine ‘komando’ dediğini söylüyor. Milli futbolcu, Gençlerbirliği’nde oynadığı dönemde verdiği bir röportajda da komando beresi takarak poz vermişti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig