SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Tarihte ilk kez zirveyi gören Southampton: Sayımı durdurun!

Premier Lig kurulduğundan beri tarihinde hiç liderlik koltuğuna oturma başarısı gösteremeyen Southampton, Newcastle galibiyeti sonrasında averajla da olsa bu duyguyu tattı. Maç sonu kulüpten yapılan açıklama ise futbolseverleri güldürdü: Sayımı durdurun!

Bu haber 07 Kasım 2020 - 19:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İngiltere Premier Lig’de sezonun flaş ekiplerinden olan Southampton, Newcastle United’ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından günü Premier Lig’de zirvede tamamladı.

Geride kalan 8 hafta sonunda 16 puana ulaşan ve averajla Liverpool’un önüne geçen “Azizler” lakaplı ekip, en son Premier Lig’in henüz kurulmadığı Eylül 1988’de puan tablosunun en üstünde yer almıştı.

Galibiyet sonrasında resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Southampton’ın “Stop The Count (Sayımı Durdurun)” yazarak ABD’deki başkanlık seçimlerine gönderme yaptı.

Seçimlerde kritik eyaletlerde Joe Biden’ın gerisinde kalan Donald Trump, “Sayımını durdurun” diyerek usulsüzlük olduğu iddiasında bulunup, oy sayımının durdurulması için Yüksek Mahkeme’ye başvuracağını açıklamıştı.

Ligdeki ilk iki maçında önce Crystal Palace, ardından Tottenham’a yenilen Southampton, daha sonra oynaıdğı 6 maçta 5 galibiyet-1 beraberlik elde ederek yükselişe geçti.

İlk iki maçtan sonra sadece Chelsea ile berabere kalan “Azizler”, Burnley, West Bromwich, Everton, Aston Villa ve son olarak Newcastle United’ı mağlup etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig