SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Tam bir seks delisiydi

Bu haber 17 Ağustos 2015 - 8:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Chelsea’den aforoz edilen takım doktoru Eva Carneiro, için eski sevgilisi Rupert Patterson, “Gerçek yüzünü kimse bilmiyor. Tam bir seks delisiydi” ifadesini kullandı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’de takım doktoru Eva Carneiro, teknik direktör Jose Mourinho ile tartışmış ve Portekizli hoca tarafından bir anlamda kadro dışı bırakılmıştı. Artık Londra ekibiyle seyahat etmeyecek ve maçlarda kulübede bulunmayacak olan Carneiro için eski sevgilisi Rupert Patterson-Ward şok itiraflarda bulundu.

“HAYATIMI MAHVETTİ, BENİ SAKIZ GİBİ ÇİĞNEDİ”

The Sun’a verdiği demeçte 15 aylık birliktelikleri boyunca yaşadıklarını anlatan Ward, “Hayatımı mahvetti. Onunla aile kurmayı düşünüyordum, ancak o beni bir sakız gibi çiğnedi ve tükürdü. Gerçek yüzünü kimse bilmiyor. Tam bir seks delisiydi. İlk tanıştığımız dönemde bir keresinde, beni yatak odasına götürdü ve ‘seni tedavi etmem lazım’ diyerek üstümdekileri yırttı, tutkulu bir şekilde birlikte olduk. O istediğini her zaman almasını bilen acımasız bir kişi” ifadelerini kullandı.

ALDATILMA ŞÜPHESİ

Öte yandan Eva’nın ünlü olmaktan memnun olduğunu dile getiren Ward, kendisini bir futbolcuyla aldatmış olabileceğinden şüphelendiğini vurguladı.

“EVA’NIN AHINI ALDI”

Dün Premier Lig’de oynanan maçta Chelsea, deplasmanda Manchester City’e 3-0 yenilirken İngiliz basını, Mourinho’nun Eva’nın ahını aldığını yazdı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig