SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Süper yıldız Türkiye’ye geliyor

Bu haber 30 Haziran 2015 - 13:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Eto’o’nun ardından Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Samuel Eto’o’yu transfer ederek büyük bir sükse yaratan Süper Lig’in yeni ekibi Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

“PRENSİPTE ANLAŞTIK”

Transferler hakkında bilgi veren Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, “Yaptığımız transferleri hemen hemen açıkladık. Eto’o transferini yaptık. Sivasspor’da oynayan Kadir Bekmezci ile de anlaştık. Ronaldinho ile de prensipte anlaştık ancak Antalyaspor’a mali yük getirmezse transfer gerçekleşecek. Fazla bir maliyet getirirse Ronaldinho transferi olmayacak. Gaziantepspor forması giyen Chico’ya bir teklif yapıldı. Adanasporlu M’billa da birkaç güne Türkiye’ye dönecek, anlaşılırsa onunla da sözleşme imzalayacağız. Konyaspor’da forma giyen Gabriel Torje ile bir görüşmemiz olmadı.” dedi.

“YENİ SEZONDA LİGİ İLK 8 İÇİNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ”

Yeni sezonda hedeflerinin ilk 8 takım içinde yer almak olduğunu ifade eden Ceylan, “Oyuncularımız dün sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon hazırlıklarına da başladık. Yeni sezondan beklentimiz Süper Lig’de kalıcı olmak ve istikrarlı olarak da daha yukarılara çıkmak. Bu sezon Süper Lig’i ilk 8 içinde bitirmek istiyoruz. Bunu yapacak bir kadro oluşturuyoruz. Yeni stadımızda taraftarımızın da desteğiyle hedeflerimize bir bir ulaşacağız.” diye konuştu.

ERDOĞAN’IN YEĞENİ DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçeli olduğu bilinen ve futboldan yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan, geçtiğimiz ay Antalyaspor’un yeni sportif danışmanı olmuştu. Daha önce Eto’o transferi için Başkan Gültekin Gencer’le birlikte yoğun çaba harcayan İzzet Erdoğan’ın Ronaldinho’nun Türkiye’ye gelecek olmasında önemli rol oynadığı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig